Verbeterd contract voor Van Polen, Mahmudov te huur

Reacties

Er ligt voor aanvoerder Bram van Polen (28) een nieuw contract klaar in Zwolle. Zijn huidige verbintenis bij PEC Zwolle loopt over een jaar af. 'We zien hem als een clubicoon', meldde technisch directeur Gerard Nijkamp. Denis Mahmudov mag daarentegen op huurbasis vertrekken bij de Zwollenaren.

Verbeterd contract voor Van Polen, Mahmudov te huur

'Spelers die het goed doen willen we graag behouden, Bram is er daar zeker één van', zei Nijkamp tegenover Voetbal International.

Van Polen maakte in 2007 de overstap van Vitesse naar de Zwolse club, waar hij debuteerde in het betaalde voetbal en niet meer zou vertrekken. De verdediger kwam tot nu toe tot 205 officiële wedstrijden voor de Zwollenaren.

'Hij is iemand die zijn carrière ook kan afsluiten bij PEC', meent de technisch directeur. 'De eerste contacten over een langer verblijf zijn al gelegd, van beide kanten is er de intentie om langer met elkaar door te gaan.'

Mahmudov
Daarnaast wil Nijkamp een aanvaller verhuren. Denis Mahmudov (25), een half jaar geleden nog overgekomen van Topklasser Excelsior '31, mag voor het komende seizoen uitzien naar een nieuwe club. De ex-speler van AGOVV Apeldoorn kwam het vorige seizoen tot zes competitieduels, waarin hij een keer trefzeker was.

Nijkamp: 'Om hem goed te kunnen beoordelen, kunnen we hem beter bij een andere profclub aan het werk zien dan in onze beloftenploeg.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.