Verbeek haalt met Bochum uit in topper en herovert plek één

Reacties

Gertjan Verbeek heeft de koppositie in de Tweede Bundesliga heroverd. VfL Bochum haalde keihard uit in de topper tegen Greuther Fürth (0-5).

Verbeek haalt met Bochum uit in topper en herovert plek één

Na drie gelijkspelen en een nederlaag moest Bochum de eerste plaats afstaan aan SC Freiburg en de tweede plaats delen met St. Pauli. Die ploeg ging echter onderuit tegen SV Sandhausen (1-3), terwijl het elftal van Verbeek (foto) huishield in Fürth.

Clubtopscorer Simon Terodde werkte na een minuut al een corner binnen, waarna Marco Terrazzino de marge verdubbelde. Via een eigen doelpunt van Benedikt Röcker werd de ruststand 0-3, waarna Terodde zijn tweede van de middag en zijn achtste van het seizoen maakte. Met een hakje bepaalde Peniel Mlapa de eindstand.

Fürth (vierde in de stand), waar de Nederlandse keeper Mark Flekken (net als Giliano Wijnaldum bij Bochum) op de bank zat, had bij winst zelfs de koppositie kunnen pakken. Maar die gaat nu naar Bochum dat een punt en een wedstrijd meer gespeeld heeft dan SC Freiburg. Die ploeg gaat zondagmiddag nog bij Karlsruher SC op bezoek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.