Verbeek besluit rumoerige dagen met duur puntenverlies

Reacties

VfL Bochum heeft voor de derde keer op rij gelijkgespeeld in de Tweede Bundesliga. Nu kwam het elftal van Gertjan Verbeek niet langs middenmoter Arminia Bielefeld (1-1).

Verbeek besluit rumoerige dagen met duur puntenverlies

Simon Terodde (foto) maakte vanaf de strafschopstip alweer zijn zesde treffer van het seizoen, maar vlak voor tijd kwam de thuisclub via Fabian Klos op gelijke hoogte. Bielefeld, waar Christoph Hemlein (ex-NEC) in de basis stond, speelde al voor de zesde keer in acht duels gelijk. Giliano Wijnaldum viel in de tweede helft nog in bij Bochum en kreeg geel.

In de andere drie duels van dinsdag kwamen geen concurrenten van koploper Bochum in actie. Met Dave Bulthuis in de basis klom 1. FC Nürnberg naar de vierde plaats door een zege op 1. FC Kaiserslautern (0-3). Mike van Duinen viel vier minuten voor tijd in bij Fortuna Düsseldorf, dat gelijkspeelde bij Karlsruher SC (1-1).

Verbeek, die de laatste dagen in het nieuws kwam door een tirade, kan de komende dagen rustig bekijken hoe woensdag met St. Pauli (derde) - FC Heidenheim (zesde) en donderdag met RB Leipzig (vijfde) - SC Freiburg (tweede) de achtervolgers van zijn club elkaar bestrijden. Bochum opent komende vrijdag al de negende speelronde in de Bundesliga met een thuiswedstrijd tegen Kaiserslautern. Bochum staat nog twee punten voor op Freiburg, met een wedstrijd meer gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.