Verbazing alom over rode kaart voor Cavani

Reacties

De uitsluiting van Edinson Cavani leverde ook na afloop gefronste wenkbrauwen op bij Paris Saint-Germain én RC Lens, dat thuis in het Stade de France met 3-1 onderuit ging tegen de regerend kampioen.

Verbazing alom over rode kaart voor Cavani

De aanvaller van Paris Saint-Germain kreeg in een tijdsbestek van een minuut twee gele kaarten die beide vraagtekens opriepen; de eerste voor zijn gebruikelijke schietgebaar na een treffer en de tweede na het uiten van zijn verbazing over zijn straf aan het adres van scheidsrechter Nicolas Rainville.  

'Naast de staat van de velden en de financiën is de arbitrale leiding het derde kwaad van het Franse voetbal', reageerde Lens-voorzitter Gervais Martel. Zijn PSG-collega Nasser Al-Khelaifi wil zover niet gaan, maar was verbaasd over de rode kaart voor Cavani. 'Hij doet altijd hetzelfde, dit is niet normaal.'

'Zelfs na het zien van de beelden begrijp ik het niet', vertelde PSG-keeper Salvatore Sirigu. Ook teamgenoot Gregory van der Wiel kon er met zijn hoofd niet bij. 'Cavani zat stuk. Het is een groot verlies voor ons', zei de Oranje-international.

Zie hier de beelden van de wedstrijd met de bizarre rode kaart voor Cavani én de fraaie treffer van Maxwell. RC Lens - Paris Saint-Germain

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.