Veldwijk hoopt deal met KV Kortrijk af te ronden

Reacties

Lars Veldwijk is op weg naar KV Kortrijk. De 25-jarige spits hoopt zijn contract bij Nottingham Forest te laten ontbinden en wil daarop naar België vertrekken.

Veldwijk hoopt deal met KV Kortrijk af te ronden

Veldwijk is op dit moment in Kortrijk om de deal met de huidige nummer acht van België af te ronden. Hij was ook een optie voor FC Utrecht en ADO Den Haag wanneer de spitsen daar zouden vertrekken. Sébastien Haller en Mike Havenaar bleven vooralsnog echter, waardoor er voor Veldwijk geen ruimte was. Ook PEC Zwolle ondernam een poging om hem opnieuw te huren, maar omdat zij Veldwijk niet konden betalen schakelden zij door naar een andere optie.

Veldwijk debuteerde in het betaald voetbal voor FC Volendam, waarna hij naar FC Utrecht vertrok. Die club verhuurde hem na een handvol wedstrijden aan FC Dordrecht, waar hij het dusdanig goed deed dat Excelsior hem haalde. Daar scoorde hij in de Jupiler League dertig competitiegoals. Zijn overgang naar Nottingham Forest draaide uit op een teleurstelling, een verhuurperiode bij PEC Zwolle verliep iets beter. Nu gaat Veldwijk het dus in België proberen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.