Veh weg bij Stuttgart, Stevens genoemd als opvolger

Reacties

Toevallig of niet, maar een dag nadat Huub Stevens heeft aangegeven zijn trainersloopbaan weer op te pakken besloten VfB Stuttgart en Armin Veh uit elkaar te gaan.

Veh weg bij Stuttgart, Stevens genoemd als opvolger

Veh was afgelopen zomer opvolger van Stevens bij Die Schwaben, maar Stuttgart is dramatisch begonnen aan dit seizoen. Na twaalf wedstrijden bezet het de laatste plaats in de Bundesliga en in goed overleg besloten de hekkensluiter en trainer uit elkaar te gaan.

Veh vertrok voor de tweede keer in zijn carrière vroegtijdig bij Stuttgart, dat eerder in november 2008 besloot om na anderhalf jaar te breken met de in Augsburg geboren trainer die in 2007 nog de landstitel pakte. Nu hield hij het aanmerkelijk korter uit. De 1-0 thuisnederlaag tegen uitgerekend FC Augsburg van zondag bleek de spreekwoordelijke druppel.

Toevallig liet Stevens afgelopen weekend weten weer open te staan voor een nieuwe club. 'Het begint weer te kriebelen. Ik kan me voorstellen weer iets aan te pakken als de mogelijkheid zich voordoet.', zei de zestigjarige Limburger op de Duitse televisie. Stevens wordt ook meteen in verband gebracht met de vacature bij Stuttgart, die hij afgelopen seizoen in de Bundesliga wist te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.