Veel scorende voorhoede van NEC in trek

Reacties

NEC kan de komende weken de gehele veel scorende voorhoede van het afgelopen kampioensjaar kwijtraken. De interesse in Alireza Jahanbakhsh, die in de voorbije jaargang twaalf keer doel trof in de Jupiler League, is nog steeds het meest concreet.

Veel scorende voorhoede van NEC in trek

Er ligt een bod van Brighton & Hove Albion, dat uitkomt in het Championship, van naar verluidt twee miljoen euro. De Nijmeegse club zou graag met de Engelsen verder onderhandelen, maar de vraag is nog wat Jahanbakhsh (foto) zelf wil.

Zijn omgeving lijkt aan te sturen op een langer verblijf in Nederland en schermt met belangstelling van topclubs in de Eredivisie. Volgens NEC is er van serieuze interesse uit eigen land vooralsnog geen sprake. Ook Sjoerd Ars, afgelopen seizoen topscorer van de Jupiler League met 28 goals, heeft zich in de kijker gespeeld bij andere clubs. De spits wordt begeerd vanuit Nederland, Groot-Brittannië en het Midden-Oosten en zou wel openstaan voor een vertrek.

Voor de buitenspelers Christian Santos en Anthony Limbombe, die met respectievelijk 24 en veertien treffers ook een flinke bijdrage leverden aan de promotie, is ook belangstelling uit binnen- en buitenland. NEC staat op het standpunt dat iedere speler mag vertrekken, mits de club met de transferinkomsten zelf direct weer de markt op kan en de doelstelling voor komend seizoen – handhaving – niet in gevaar komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.