Varane eerlijk over situatie Ronaldo: 'Natuurlijk raakt het ons'

Reacties

Raphaël Varane heeft woensdag gereageerd op het spraakmakende interview van Manchester United-ploeggenoot Cristiano Ronaldo.

Varane eerlijk over situatie Ronaldo: 'Natuurlijk raakt het ons'
© Pro Shots

Afgelopen zondag kwamen de eerste beelden naar buiten van het interview van Ronaldo met Piers Morgan. De 37-jarige Portugees gaf daarin onder meer duidelijk aan geen respect te hebben voor manager Erik ten Hag en was ook zeer kritisch op de clubleiding van Manchester United. Varane werd bij een persmoment bij het Franse kamp gevraagd naar een reactie op die uitspraken.

De verdediger kent Ronaldo goed: ze speelden eerder immers ook al jaren samen bij Real Madrid. Varane gaf toe dat het hem niet koud laat. 'Natuurlijk raakt het ons. We volgen wat er gebeurt en wat er gezegd wordt', zei de 29-jarige verdediger van The Red Devils in gesprek met Europe1.

Varane beschrijft hoe de spelers van Manchester United zich enigszins afzijdig proberen te houden van de harde clash tussen de aanvaller en de club. 'We proberen de situatie op onze eigen manier te kalmeren, we proberen er niet te veel bij betrokken te raken', legt de Fransman uit.

Makkelijk is dat niet. 'Wat er in de media gebeurt met grote clubs, wordt veel uitvergroot. Als het een ster als Cristiano Ronaldo betreft, nog meer. We proberen het enigszins van een afstand te bekijken, in die zin dat we als individuen de situatie niet kunnen veranderen, we maken deel uit van een team. Ik wil het betse voor mijn team. Wat er ook besloten zal worden, wij als spelers zullen het accepteren en ons best blijven doen.'

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.