Van Zidane mag Barça in Bernabéu beker winnen

Reacties

Santiago Bernabéu is een optie voor de Copa del Rey-finale Sevilla - Barcelona. Real Madrid overweegt dat te dwarsbomen. Trainer Zinedine Zidane kan dat begrijpen.

Van Zidane mag Barça in Bernabéu beker winnen

Sevilla, dat donderdag ten koste van Celta de Vigo de finale haalde, staat allerminst te springen om aan te treden tegen Barcelona in Camp Nou. 'Ik speel nog liever in China', zei trainer Unai Emery.

Een alternatief is Bernabéu, het stadion van Real Madrid. Maar de gastheren staan op hun beurt niet te trappelen de aartsrivaal op hun veld te zien juichen. 'Dat is normaal voor Madridista's', vertelde Zidane.

De trainer zelf is minder uitgesproken. 'Mij maakt het niet uit of Barcelona in Bernabéu de Copa wint. Ik zal de finale kijken, omdat ik van voetbal houd en het mij niet uitmaakt wie er wint. Maar het is aan de clubleiding te beslissen of de finale hier gespeeld wordt.'

Zidane is meer bezig met de thuiswedstrijd van Real Madrid tegen Athletic de Bilbao. 'Ze zullen op ons veld onze moeilijkste tegenstander worden sinds mijn komst. Ik zou blij zijn met een 1-0 overwinning. We kunnen niet altijd vijf of zes keer scoren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.