Van Veldhoven twijfelt over toekomst bij Roda JC

In het contract met Harm Van Veldhoven had Roda JC op laten nemen dat het de verbintenis kon verbreken indien de ploeg zich niet zou handhaven in de Eredivisie. De Limburgers strijden nu in de Jupiler Play-offs voor lijfsbehoud.

Van Veldhoven twijfelt over toekomst bij Roda JC

Technisch manager van de club, Martin van Geel, heeft onlangs aangegeven door te willen met de oefenmeester. Van Veldhoven twijfelt nu echter zelf aan een langer verblijf in Limburg. 'Er zal het een en ander moeten gebeuren bij Roda JC', meldt Van Veldhoven in De Telegraaf. De coach zou bovendien in de belangstelling van een club uit de Belgische Jupiler League staan.

'Er zal hier een frisse wind moeten gaan waaien. Dan bedoel ik onder andere dat er vier of vijf spelers moeten vertrekken en er drie of vier nieuwe bij moeten komen', verklaart de coach zijn twijfels. 'Nu ben ik constant bezig met problemen oplossen. Ik heb het gevoel dat ik maar een stukje werk voor Roda JC heb kunnen doen. Het moet eigenlijk allemaal nog beginnen hier. Ik ga de tijd nemen om over een langer verblijf bij Roda JC na te denken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen