Van Geel: 'Van Veldhoven blijft bij Roda, absoluut'

'Harm van Veldhoven blijft, absoluut', steunt technisch directeur Martin van Geel de trainer van Roda JC in de nieuwe Voetbal International. De Limburgse club is verwikkeld in een degradatiestrijd.

Van Geel: 'Van Veldhoven blijft bij Roda, absoluut'

Van de laatste zes competitieduels verloor Roda er vijf en tijdens die nederlagen scoorden de Limburgers niet. Ze bezetten de zestiende plaats met een achterstand van vijf punten op de veilige vijftiende plaats van Heracles Almelo en een voorsprong van drie punten op de directe degradatiepositie van FC Volendam.

Van Veldhoven zat op 29 november voor het eerst als coach van Roda op de bank, nadat hij als opvolger van de ontslagen Raymond Atteveld was gearriveerd. Van de twaalf competitieduels won de Nederlandse Belg er twee en in totaal incasseerde hij negen punten met Roda. Dat zijn er net zoveel als de club pakte in de twaalf duels vóór zijn komst.

Van Geel staat achter Van Veldhoven: 'Ik vind hem een goede trainer en een prima kerel die in Kerkrade alle energie geeft die er is', looft de technisch directeur de trainer. 'Sowieso is er geen geld voor een ontslag, maar al hadden we dat gehad, dan nog zit hij stevig in het zadel.'

Van Geel wijst naar de spelersgroep. 'We hebben als clubleiding nu echt alle impulsen gegeven die mogelijk zijn, nu is het aan de spelers. Ze mogen laten zien wat ze waard zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen