Van Persie maakt ontroostbare fan zielsgelukkig

Reacties

Robin van Persie kan niet meer stuk bij Louis Diamond. De Nederlandse spits bezorgde de vijfjarige knul de dag van zijn leven rondom de wedstrijd Fenerbahçe - Eskisehirspor.

Van Persie maakt ontroostbare fan zielsgelukkig

Een filmpje met de jonge supporter in de hoofdrol ging een paar weken geleden de wereld over. Louis was ontroostbaar nadat bekend was geworden dat zijn idool, van wie hij een zelfgemaakt collage boven zijn bed had hangen, van Manchester United naar Fenerbahçe zou verkassen.

Het filmpje werd ook opgemerkt in Turkije, want Fenerbahçe nodigde Louis en zijn ouders uit om de wedstrijd tegen Eskisehirspor bij te wonen. In dat duel maakte Van Persie zijn debuut in de Turkse competitie en om de dag compleet te maken voor Louis stond na afloop van het duel, dat met 2-0 gewonnen werd, een ontmoeting met zijn idool op het programma.

Daarnaast trakteerde Fenerbahçe de familie Diamond op een vakantie naar Antalya en kreeg zowel Louis als zijn broertje een Fenerbahçe-shirt met daarop de naam van Van Persie. 'Ik vind het prachtig dat de club dit georganiseerd heeft', zei Van Persie na het ontmoeten van zijn inmiddels weer dolblije supporter. 'Dit toont aan wat voor club Fenerbahçe is. Ik voetbal voor de fans. Ik mag van geluk spreken dat ik een beroep heb waarbij ik mensen gelukkig kan maken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.