Van Persie klaar voor rentree bij Manchester United

Robin van Persie kan dit weekend tegen West Bromwich Albion zijn terugkeer maken voor Manchester United. De dertigjarige aanvaller miste de afgelopen twee duels van zijn club door een liesblessure.

Van Persie klaar voor rentree bij Manchester United

Manager David Moyes liet vrijdag weten dat Van Persie zou kunnen spelen, al wilde hij nog geen uitsluitsel geven of de Nederlander in de basis zal beginnen. 'Robin kan een rol spelen, op wat voor manier dan ook. Of we hem gaan gebruiken of niet: hij heeft getraind en is weer fit. We gaan kijken hoe ver hij precies is.'

Zonder de geblesseerde Van Persie sloeg United een modderfiguur in de stadsderby tegen Manchester City (4-1 nederlaag), waarop The Red Devils zich enigszins herstelden in de League Cup-ontmoeting met een andere aartsrivaal, Liverpool (1-0 winst).

Dat Van Persie niet van de partij was tegen City, betekende dat hij voor het eerst sinds negentig wedstrijden verstek moest laten gaan tijdens een competitieduel. Zaterdagmiddag wacht West Brom, maar mogelijk spaart Moyes zijn aanvalsleider voor het Champions League-treffen bij Shakhtar Donetsk van woensdag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen