Van Persie keert terug op groepstraining United

Reacties

Robin van Persie heeft woensdag voor het eerst weer meegetraind met de selectie van Manchester United. Na anderhalve maand afwezigheid komt de rentree van de 31-jarige aanvaller daardoor eindelijk in zicht.

Van Persie keert terug op groepstraining United

Sinds Van Persie op 21 februari tegen Swansea City een enkelblessure opliep, kwam de Oranje-international geen minuut meer in actie voor de ploeg van manager Louis van Gaal. De 63-jarige Amsterdammer verklapte vorige week echter al dat Van Persie spoedig weer volledig zou kunnen meetrainen.

Dat is nu gebeurd. 'Het was een geweldige sessie', laat Van Persie via Twitter weten. 'Ik ben blij dat ik weer fit ben en kan spelen. Ik kijk uit naar mijn eerstvolgende wedstrijd', aldus de spits van The Red Devils. Wanneer Van Persie zijn rentree maakt voor de huidige nummer drie van de Premier League is nog onduidelijk.

Van Gaal zei onlangs dat de stadsderby tegen Manchester City van komende zondag waarschijnlijk te vroeg komt. Zes dagen later staat de confrontatie met koploper Chelsea op het programma. Dat duel lijkt wel haalbaar voor Van Persie, die tot nu toe dit seizoen 26 keer in actie kwam voor Man Utd en tien keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.