Van Gaal vervangt zieke Smalling door Rojo, Vlaar ontbreekt

Reacties

Louis van Gaal heeft noodgedwongen een aanpassing moeten doen in zijn elftal dat de laatste weken bijzonder succesvol was. Chris Smalling haakte namelijk met griep af, waardoor Manchester United-manager Van Gaal Marcos Rojo laat starten in het thuisduel met Aston Villa (aftrap 16.00 uur).

Van Gaal vervangt zieke Smalling door Rojo, Vlaar ontbreekt

Met zeges op Tottenham Hotspur (3-0) en Liverpool (2-1) deed United de afgelopen weken de kritiek op het soms saaie spel verstommen. Niet alleen zette de formatie van Van Gaal een grote stap richting kwalificatie van de Champions League, ook het spel was bij vlagen uitstekend.

Van Gaal besloot dan ook na de overtuigende zege op Tottenham om zijn elftal tegen Liverpool ongewijzigd te laten. Dat was ook de bedoeling tegen Aston Villa, maar doordat Smalling geveld is met griep was dit niet mogelijk. Daley Blind is net als de afgelopen wedstrijden linksback, terwijl de geblesseerde Robin van Persie nog ontbreekt.

Bij Aston Villa staan er helemaal geen Nederlanders in de basis, zowel Ron Vlaar als Leandro Bacuna is door manager Tim Sherwood naar de reservebank verwezen. Vlaar kwam eind februari voor het laatst in actie in de Premier League. De Nederlandse mandekker had last van een kuitblessure.

De opstellingen:
Manchester United: De Gea; Valencia, Jones, Rojo, Blind; Carrick, Herrera, Fellaini; Mata, Young, Rooney.
Aston Villa: Guzan; Hutton, Okore, Clark, Lowton; Delph, Sanchez, N’Zogbia; Weimann, Agbonlahor, Benteke.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.