Van Persie denkt niet aan bedanken voor Oranje

Reacties

Robin van Persie peinst er niet over om zijn interlandloopbaan te beëindigen. De spits van Fenerbahçe blijft beschikbaar voor bondscoach Danny Blind.

Van Persie denkt niet aan bedanken voor Oranje

Maandag liet Blind weten dat er geen plaats is voor Van Persie in de selectie van het Nederlands elftal voor de vriendschappelijke interlands tegen Wales en Duitsland op respectievelijk 13 en 17 oktober. 'Hij deed zijn mededeling, ik luisterde. Dat was het', reageerde Van Persie na het gelijkspel op bezoek bij Ajax (0-0) tegenover de NOS.

De mededeling van de bondscoach zorgde er niet voor dat Van Persie zelf zijn conclusies trekt. Hij neemt geen afscheid als international. 'Ik ben beschikbaar voor Oranje. Ik heb zijn woorden meegekregen, maar ik reageer daar niet op. Het waren harde woorden, ja. Maar het is niet relevant.'

Van Persie speelde vorige maand thuis tegen Tsjechië zijn 101ste interland. De aanvaller maakte tijdens die EK-kwalificatiewedstrijd een eigen doelpunt, maar scoorde ook in het goede doel. Het was zijn vijftigste treffer in dienst van Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.