Van Nistelrooy geniet van succes Memphis

Reacties

Ruud van Nistelrooy vindt het geweldig om Memphis Depay te zien excelleren bij de club waar hij zelf veel successen vierde.

Van Nistelrooy geniet van succes Memphis

Dinsdag was Memphis van onschatbare waarde voor Manchester United, door tegen Club Brugge (3-1) in de play-off van de Champions League twee keer te scoren. Hij werd erna in de Engelse pers overladen met complimenten.

'Daar geniet ik van', aldus assistent-bondscoach Van Nistelrooy, die tussen 2001 en 2006 op Old Trafford speelde en namens United in 150 competitieduels 95 keer scoorde. 'Ik herleef dat nu weer door hem. Je eerste goal maken op Old Trafford is het mooiste dat er is. Het is nu zaak voor hem op die doelpunten te bouwen. Hij moet op hetzelfde niveau blijven presteren. Daar ga ik hem zeker over spreken.'

'Dit zijn voor mij interessante dingen om op te pakken', legde Van Nistelrooy zijn rol in de staf van bondscoach Danny Blind uit. Oranje speelt begin september twee cruciale EK-kwalifcatiewedstrijden. Op 3 september komt IJsland op bezoek en drie dagen later wacht het uitduel met Turkije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.