Van Leeuwen: Ajax niet de hoogste bieder voor Ziyech

Reacties

Een transfer van Hakim Ziyech naar Ajax deze zomer is zeker nog geen zekerheidje. Meerdere clubs hebben een concreet bod neergelegd bij FC Twente voor de aanvallende middenvelder.

Van Leeuwen: Ajax niet de hoogste bieder voor Ziyech

Dat gaf technisch directeur Ted van Leeuwen na afloop toe in gesprek met FOX Sports. 'Of we een bod van Ajax hebben afgewezen? Daar doen wij geen uitlatingen over. Ajax is in ieder geval zeker niet de enige club die een concreet bod heeft gedaan. Of het bod van Ajax wel het hoogste is? Daar wil ik niets over zeggen, maar ze zijn het niet', zei de beleidsbepaler met een brede glimlach.

'De onderhandelingen zijn gaande met Ajax. Dat is alles op dit moment. Wij zien er nog wel heil in', vervolgde Van Leeuwen, die niet vindt dat de onderhandelingspositie van FC Twente is verslechterd doordat de transfermarkt bijna sluit. 'We zullen zien hoe de onderhandelingen gaan, met wie dan ook.'

Ziyech stal zaterdagavond de show door twee keer te scoren tegen Sparta Rotterdam, dat met 3-1 verslagen werd door Twente. Het was waarschijnlijk het laatste duel van de Marokkaanse international voor de Tukkers. Van Leeuwen: 'Hij hoeft niet weg, maar is mentaal wel klaar voor een transfer. Een speler moet niet te lang onder zijn niveau blijven spelen. Dat red je misschien een half jaar, maar langer niet. Hakim is toe aan een transfer.'

Ajax meldde zich deze week officieel in Enschede voor de overname van Ziyech, nadat de club eerder nog liet weten geen interesse te hebben in de technicus. Dit veranderde na de afgang tegen FK Rostov (4-1), die de Amsterdammers een plek in de Champions League kostte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.