Van Haaren kan herstart van Eredivisie wel vergeten

Feyenoord moet rekening houden met een wekenlange afwezigheid van Ricky van Haaren (20). De middenvelder liep woensdag een ogenschijnlijk zware enkelblessure op na een ongelukkig duel met jongeling Tony Trindade de Vilhena en heeft inmiddels het trainingskamp in Marbella verlaten.

Van Haaren kan herstart van Eredivisie wel vergeten

Mocht Van Haaren – zoals te verwachten valt – schade overhouden aan de ongelukkige actie, ziet Koeman opnieuw een middenvelder afhaken. Karim El Ahmadi is immers ook al niet beschikbaar aangezien hij met Marokko deelneemt aan de Afrika Cup. Feyenoord houdt er in ieder geval rekening mee het minimaal twee weken te moeten stellen zonder Van Haaren.

Koeman heeft nog wel de beschikking over Kamohelo Mokotjo. Bovendien is het naar de middenlinie doorschuiven van Kelvin Leerdam een optie. Twee vaste waarden op het middenrif van Feyenoord, Otman Bakkal en Jordy Clasie, zijn nog wel blessurevrij.

Feyenoord start de tweede seizoenshelft op 22 januari met het bezoek aan VVV-Venlo. Een week later staat De Klassieker tegen Ajax (in De Kuip) op de agenda. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's