Van Haaren gaat verder bij Dinamo Boekarest

Reacties

Ricky van Haaren speelt de komende twee seizoenen voor Dinamo Boekarest, de nummer zeven van Roemenië. De 23-jarige middenvelder komt transfervrij over van ADO Den Haag.

Van Haaren gaat verder bij Dinamo Boekarest

Van Haaren - die over een paar dagen 24 wordt - spreekt op de website van zijn nieuwe club van een mooie transfer. 'Dit is een belangrijke stap in mijn carrière. Ik hoop dat ik het vertrouwen van de club niet zal beschamen.' Het afgelopen seizoen werd Van Haaren door FC Dordrecht gehuurd van ADO Den Haag.

De middenvelder ziet overeenkomsten tussen zijn nieuwe werkgever en Feyenoord, waar hij opgroeide. 'Ik heb op de website gezien dat Dinamo fantastische fans heeft. Ik was onder de indruk van de sfeer, zoiets had ik eerder alleen bij Feyenoord gezien. Ik ben ervan overtuigd dat ik me hier snel aan zal passen.'

Na zijn debuut bij Feyenoord in mei 2010 speelde hij nog twintig competitieduels voor de Rotterdammers. Ploeggenoot en huidig Feyenoord-captain Jordy Clasie vergeleek hemzelf en Van Haaren ooit eens met Xavi en Andrés Iniesta. Via VVV-Venlo, ADO Den Haag en FC Dordrecht komt Van Haaren nu echter uit in Roemenië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.