Van Gaal trekt aan haar en komt met bizarre uitleg

Reacties

Louis van Gaal was na het 1-1 gelijkspel tegen Leicester City niet te spreken over arbiter Michael Oliver. Om uiting te geven aan zijn onvrede, greep de manager van Manchester United een verslaggever bij zijn haren en kwam hij met een bizarre uitspraak.

Van Gaal trekt aan haar en komt met bizarre uitleg

Van Gaal poogde zo uit te beelden hoe Leicester-verdediger Robert Huth zich had vergrepen aan Marouane Fellaini. 'Als je ziet wat Huth bij Fellaini deed, hoe kun je dan geen penalty geven? Wat vind jij ervan als ik jou aan je haar trek? Jouw haar is ook nog eens veel korter', foeterde Van Gaal. 'Aan iemands haren trekken mag alleen bij seks masochisme.'

Over de wedstrijd was Van Gaal in zijn algemeenheid wel te spreken. 'Het was een van onze beste duels van dit seizoen. We waren zo dicht bij een winnende goal, maar we hebben hem niet gemaakt. Dat is een grote teleurstelling. Maar we zijn nog steeds in de race voor een plek in de topvier.'

United staat nu vijfde, met vier punten achterstand op Manchester City. 'Maar City moet nog op bezoek naar Southampton', blikte Van Gaal vooruit op mogelijk puntenverlies van de stadgenoot, die ook nog tegen Arsenal en Swansea City speelt. United wacht nog duels met Norwich City, West Ham United en AFC Bournemouth.

Door het gelijkspel op Old Trafford, is Leicester nog geen kampioen van Engeland. 'Leicester verdient de titel dit seizoen', zei Van Gaal desondanks. 'Het is een heel goed georganiseerde ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.