Van Gaal rekent tegen PSV niet op Jones en Herrera

Reacties

Manchester United blijft achtervolgd worden door blessureleed. Manager Louis van Gaal verwacht niet dat de zaterdag uitgevallen Ander Herrera (foto) en Phil Jones op tijd hersteld zijn voor PSV-thuis.

Van Gaal rekent tegen PSV niet op Jones en Herrera

De ziekenboeg was al flink gevuld voor de wedstrijd tegen Watford. Zo waren onder anderen Anthony Martial, Wayne Rooney en Marouane Fellaini niet beschikbaar. Tot overmaat van ramp voegden Jones en Herrera zich op de lijst van geblesseerden.

De twee moesten zaterdag voortijdig naar de kant. Jones had enkelproblemen, terwijl Herrera kampte met hamstringklachten. 'We zitten in een beroerde periode wat blessures betreft', zei Van Gaal na afloop. 'En dan nu hebben we weer te maken met Jones en Herrera. Ik denk niet dat ze woensdag beschikbaar zijn.'

Woensdag is PSV op Old Trafford de tegenstander in de Champions League. Rooney kan dan wel terugkeren binnen de lijnen. 'Rooney is ziek. Dat is eerder een kwestie van dagen dan weken. Ik verwacht dat hij woensdag zal spelen, al weet je het nooit', aldus Van Gaal.

'Martial is een andere probleemgeval, met zijn voet. Het is niet zo ernstig als gemeld in de media, maar we moeten afwachten of hij woensdag kan spelen', zei Van Gaal over zijn Franse aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.