Van Gaal ontkracht spitsenverhaal: 'Het gaat om iets anders'

Reacties

Louis van Gaal houdt de Engelse media druk bezig. Nadat hij ze een dag heeft laten speuren naar een mysterieuze spits, ontkent hij nu het hele verhaal.

Van Gaal ontkracht spitsenverhaal: 'Het gaat om iets anders'

De manager van Manchester United meldde maandag met een nieuwe aanvaller bezig te zijn voor de club, waar Radamel Falcao en Robin van Persie deze zomer vertrokken. 'Maar het is niet wie jullie denken, het is niet iemand wiens naam ik in de media heb zien opduiken. Jullie zien het vanzelf', hield hij het spannend.

Na de gewonnen wedstrijd tegen San Jose Earthquakes (3-1, met een goal van Memphis Depay) gaf Van Gaal het verhaal een flinke draai. 'Ik heb in de media gelezen dat we een verrassingsaankoop gaan doen voor in de spits, maar het gaat om iets anders.'

Tegen de Earthquakes speelde Van Gaal met Wayne Rooney en Depay voorin. 'En we hebben ook Javier Hernández en Jamie Wilson nog', somde hij de in zijn ogen voldoende alternatieven op.

Van Gaal vertelde ook dat Ángel Di Maria zaterdag gewoon weer aansluit bij de selectie van Manchester United. De Argentijnse recordaankoop kende een teleurstellend seizoen en werd de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer, waarbij Paris Saint-Germain zelfs concreet was voor de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.