Van Gaal: 'Móéten al onze thuisduels winnen'

Reacties

Na de zeperd op bezoek bij PSV (2-1) móét Manchester United woensdag thuis winnen van VfL Wolfsburg. Dat is de boodschap van manager Louis van Gaal.

Van Gaal: 'Móéten al onze thuisduels winnen'

'We móéten al onze thuiswedstrijden in de groepsfase winnen. Anders wordt het een lastig verhaal om de volgende ronde te bereiken', aldus Van Gaal voorafgaand aan het Champions League-duel van woensdagavond 20.45 uur. Wolfsburg heeft in tegenstelling tot United al wel gewonnen in Groep B, na de 1-0 zege op CSKA Moskou van twee weken geleden.

Van Gaal kan tegen de club van Bas Dost niet beschikken over de geblesseerde Michael Carrick. Achter de inzetbaarheid van Antonio Valencia en Ander Herrera staat een vraagteken. 'Ze hebben last van lichte blessures. Ik ga in elk geval geen risico's met die twee nemen' , zei Van Gaal.

Volgens de Nederlander is zijn team groeiende. 'We zijn volwassener en gebalanceerder dan een tijdje geleden. Als we de Premier League of Champions League willen winnen moeten we nog een paar stappen zetten, maar ik zie dat we elke wedstrijd beter worden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.