Van Gaal met amateur naar Amerika, Higuaín door het lint

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Gaal met amateur naar Amerika, Higuaín door het lint

• De 21-jarige Sam Grimshaw mag van Louis van Gaal mee met Manchester United als de club door Amerika gaat reizen komende zomer. Althans, met dat opmerklijke bericht komt The Daily Mail. Opvallend, want de vleugelspeler is momenteel nog een amateur van Glossop North End. Grimshaw heeft er wel al een testperiode opzitten bij de recordkampioen van Engeland. Het bericht is overigens nog niet bevestigd door Van Gaal of zijn werkgver.

• Napoli kwam tegen hekkensluiter Parma niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Gonzalo Higuaín wist niet te scoren en na afloop werd het hem allemaal even te veel zoals te zien is in onderstaand filmpje.

'Ik geloof niet in zaakwaarnemers. Mijn ouders kunnen het ook.'
Jordan Ibe, de rechtsbuiten van Liverpool, vindt het nut van een zaakwaarnemer zwaar overdreven. Dit in tegenstelling tot de meeste jonge voetballers, die met een zaakwaarnemer juist proberen zo snel mogelijk veel geld binnen te harken. 'Als ik hulp nodig heb met een beslissing buiten het voetbalveld dan ga ik naar mijn ouders.'

'Ik had liever Proto op goal gehad.'
• Club Brugge verloor zondagmiddag met 3-1 van Anderlecht. Ruud Vormer was daardoor zeer teleurgesteld. Wel was hij lovend over de doelman van de tegenpartij, Davy Roef, die het goed spelende Club meerdere malen van scoren afhield. Roef is de vervanger van Silvio Proto, die normaal als eerste doelmankeept. (Het Nieuwsblad)

'Ik was toen echt woedend. Waarom? Het staat 3-1.'
Aleksandar Mitrovic pakte tijdens het duel van Anderlecht met Club Brugge ver in de blessuretijd nog een onnodige gele kaart, waardoor hij op scherp staat. Trainer Besnik Hasi was hier niet van gediend en liet dat ook duidelijk merken. (Het Nieuwsblad)

'We winnen thuis met 4-0.'
• Bayern München staat voor, wat lijkt, een onmogelijke opdracht. In de return van de halve finale van de Champions League moet het een 3-0 achterstand zien goed te maken tegen Barcelona. David Alaba heeft er alle vertrouwen in dat het de Duitsers gaat lukken om in de finale terecht te komen. (Krone.at)

'Zijn invloed is moeilijk uit te drukken, maar voor ons is hij onmisbaar.'
Nigel Pearson is vol lof over Esteban Cambiasso. De Argentijn speelt dit seizoen voor Leicester City en maakt op het middenveld furore bij de ploeg uit de Premier League. De 34-jarige middenvelder is een van de sterkhouders van het elftal van Pearson, dat door een ware opmars aan degradatie lijkt te ontsnappen. (Eurosport)

'Dennis Bergkamp is de beste transfer aller tijden van Arsenal.'
• De Nederlander is vandaag jarig. Ian Wright, voormalig aanvalspartner van The non flying Dutchman, wenst hem een fijne verjaardag en steekt en passant nog even de loftrompet. De voormalige ploeggenoot van de Nederlander is na al die tijd nog steeds zo onder de indruk van Bergkamp dat hij blijkbaar andere Arsenal-grootheden, zoals Patrick Vieira en Thierry Henry, minder hoog aanslaat.

• Het doelpunt van Lionel Messi tegen Bayern München was van grote schoonheid. Toch was het niet de eerste keer dat hij zo doel wist te treffen. In 2006 scoorde Messi al op bijna identieke wijze. Een oplettende lezer kwam met deze tip aanzetten. Dank daarvoor, wij blijven ondertussen genieten van de acties van de Argentijn. Zoek hieronder de verschillen...

'Men heeft in de winterstop onnodig twee spelers weggegeven.'
• Franz Beckenbauer is niet blij met het transferbeleid van Bayern München. Volgens Der Kaiser is door de transfers van onder meer Xherdan Shaqiri en Pierre-Emile Höjbjerg de selectie veel te klein geworden. (AD.nl)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.