Van Gaal krijgt weer wat te kiezen achterin

Reacties

Phil Jones is niet ver van zijn rentree bij Manchester United verwijderd. Louis van Gaal hoopt de verdediger zondag tegen Chelsea te kunnen inzetten.

Van Gaal krijgt weer wat te kiezen achterin

Jones staat al sinds begin januari aan de kant met een enkelblessure, maar heeft de training hervat. Zijn rentree zou voor Van Gaal zeer gelegen komen, want doordat Luke Shaw, Marcos Rojo en Antonio Valencia nog altijd uit de roulatie zijn zit hij dun in zijn verdedigers. Ashley Young, die als vleugelspits en vleugelverdediger uit de voeten kan, is ook nog langdurig uitgeschakeld. Van Gaal verwacht Shaw op zijn vroegst in de laatste maand van het seizoen terug, maar schreef hem wel in voor de Europa League. 'Omdat ik denk dat hij de finale zou kunnen halen. Dat is een mooi doel voor hem', aldus de manager.

Behalve bovengenoemd viertal ontbreekt ook Bastian Schweinsteiger in het duel met de club van Guus Hiddink. De Duitser liep medio januari een knieblessure op. United moet zondag winnen op bezoek in Londen om de topvier in het zicht te houden. Van de laatste zes competitieduels (waaronder een 0-0 tegen Chelsea) verloor Manchester United er slechts één . Het duel met Chelsea begint zondag om 17.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.