Hiddink nog even zonder Pato, Pedro erbij tegen Van Gaal

Reacties

Guus Hiddink kan voorlopig nog niet beschikken over Alexandre Pato. Wel is Pedro fit genoeg om zondag (17.00 uur) namens Chelsea tegen Manchester United in actie te komen.

Hiddink nog even zonder Pato, Pedro erbij tegen Van Gaal

Hiddink is in de Premier League nog steeds ongeslagen in zijn tweede ambtstermijn bij Chelsea. Van de zeven duels werden er echter wel vijf gelijkgespeeld, waaronder de heenwedstrijd tegen Manchester United (0-0). Pedro moet bij het gemis van Loïc Remy en Radamel Falcao voor aanvallende impulsen zorgen. 'Hij heeft een aantal trainingen gemist, maar moet zondag kunnen spelen', zegt Hiddink tijdens zijn perspraatje over de Spanjaard die vorige zomer werd weggekaapt voor de neus van Louis van Gaal.

Huurling Pato moet zijn debuut in de Premier League nog even uitstellen. De Braziliaan blijkt na wat tests toch nog niet klaar voor het grote werk. 'Hij heeft kwaliteit en ambitie, maar schiet fysiek nog wat tekort. Ik denk en hoop dat hij zeker nog zijn waarde gaat hebben voor ons', aldus de Varssevelder, die denkt dat Pato nog enkele weken nodig heeft.

Na de verkoop van Ramires zou datzelfde Jiangsu Suning ook nog Chelsea-middenvelder Oscar naar China willen halen, maar Hiddink verwijst dat gerucht naar het rijk der fabelen. 'De club heeft geen kennisgenomen van enige interesse vanuit China', aldus Hiddink.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.