Van Gaal krijgt weer een 'domme vraag', Özil dankbaar

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Gaal krijgt weer een 'domme vraag', Özil dankbaar

'Hij heeft een jaar niet gespeeld. Domme vraag. Als je een jaar niet speelt, dan is het toch een gok? Ik gok niet, dat doe ik niet.'
• Een journalist stapte na een persconferentie op Manchester United-manager Louis van Gaal af met de vraag of de transfervrij Ashley Cole een optie is voor hem. Dat leverde bovenstaande reactie op.

• De Arsenal-fans belonen de prestaties van Mesut Özil met een speciaal lied, dat de Duitser maar al te graag hoort.

'Ik ben een koppige Nederlandse jongen, maar voel me een beetje Brits na twintig jaar in Engeland.'
• Queens Park Rangers-manager Jerrel Hasselbaink voelt zich thuis in Engeland, zo verklaart de voormalige speler van Chelsea, Leeds United, Middlesbrough en Charlton Athletic tegenover The Telegraph.

• Met hapjes en drankjes zit het vaak wel goed in skyboxen, maar het is niet altijd even gezellig. Fidel Kuri Grajales, eigenaar van de Mexicaanse club Veracruz, zocht de confrontatie met de scheidsrechtersbaas. Laatstgenoemde bleef overigens opvallend kalm. De ietwat agressieve voetbalbobo kreeg een schorsing van een jaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.