Van Gaal krijgt Old Trafford stil met dankwoord

Reacties

Louis van Gaal heeft in de laatste thuiswedstrijd van Manchester United op kenmerkende wijze afscheid genomen van het thuispubliek. Hoewel de manager door een 1-1 gelijkspel tegen Arsenal een wonder nodig heeft om nog in de topdrie te eindigen, sprak hij positieve woorden.

Van Gaal krijgt Old Trafford stil met dankwoord

Van Gaal kreeg een microfoon en op Old Trafford sprak hij vanaf het veld zijn supporters toe. Even moest hij wachten omdat hij werd toegejuicht en zijn naam werd gescandeerd, maar vervolgens kreeg hij het stadion stil en sprak hij zijn korte dankwoord uit.

'Ik wil jullie bedanken. Bedankt namens mijn spelers en de staf. Jullie waren geweldig. Zeker voor mij. Volgend jaar gaan we elkaar zien', aldus Van Gaal.

Omdat Arsenal nog twee duels te gaan heeft en United één, hebben de Londenaren met twee punten voorsprong het veiligstellen van een topdrieklassering en daarmee plaatsing voor de groepsfase van de Champions League helemaal in eigen hand. Dat kan woensdag al als het inhaalduel met het Sunderland van Dick Advocaat op het programma staat. Als de Londenaren niet winnen, zal de laatste speelronde uitsluitsel moeten brengen. Dan gaat United op bezoek bij Hull City en krijgt Arsenal West Bromwich Albion op bezoek. Met een zege op Arsenal zou Advocaat dus niet alleen handhaving realiseren, maar ook Van Gaal een goede dienst bewijzen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.