Van Gaal houdt voormalig PSV-talent Pereira binnenboord

Reacties

Manchester United heeft voormalig PSV-talent Andreas Pereira aan zich gebonden. De in België geboren Braziliaanse jeugdinternational zette vrijdag in het bijzijn van manager Louis van Gaal zijn handtekening onder een contract tot medio 2018, met een optie voor nog een jaar.

Van Gaal houdt voormalig PSV-talent Pereira binnenboord

Pereira vertrok in januari 2012 bij PSV, dat de negentienjarige middenvelder in 2005 bij Lommel United had opgepikt. Door zijn aflopende contract in Manchester was er interesse van onder meer Juventus en Paris Saint-Germain, terwijl PSV een terugkeer wel zag zitten. Van Gaal heeft een voortijdig vertrek van het talent nu voorkomen.

'Ik ben blij dat Andreas een nieuw contract heeft getekend. Hij heeft alle kwaliteiten om een belangrijke speler van het eerste elftal te worden; hij is een geweldig natuurtalent en koppelt dat aan een gezonde leergierigheid', vertelt Van Gaal op de website van Man Utd over Pereira, die dit seizoen al zijn Premier League-debuut maakte (foto, in duel met Christian Eriksen).

Pereira is Van Gaal dankbaar dat hij vorige maand dertien minuten mocht meespelen met United. 'Om voor de ogen van zoveel fans te spelen op Old Trafford was een droom die werkelijkheid werd. Dit is voor mij de juiste club om mij verder te ontwikkelen en zo veel mogelijk te leren. Ik wil de manager bedanken voor de kans die hij mij bij het eerste elftal heeft gegeven.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.