Van Dijk voor het eerst in City-shirt, kerstman Flamini

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Dijk voor het eerst in City-shirt, kerstman Flamini

• De selectie van Southampton moet met drie wedstrijden in zes dagen aan de bak rond de feestdagen en viert ze daarom vast vooruit. Aanvoerder José Fonte deelt een kiekje van het resultaat van het traditionele Secret Santa, waarbij spelers elkaar ludieke cadeaus geven. Virgil van Dijk, die de laatste maanden met werkelijk elke topclub in Engeland en daarbuiten in verband wordt gebracht, heeft geheel toepasselijk een Manchester City-shirt gekregen.  

Secret Santa 🎅 part 2 🔥🎄🎁

Een foto die is geplaatst door JOSE FONTE (@f6nte) op

• Over Secret Santa gesproken. Mathieu Flamini verklapt op zijn Instagram-account dat hij voor kerstman speelde bij de kinderen van Cesc Fàbregas. Het duo, momenteel uitkomend voor Crystal Palace en Chelsea, kent elkaar nog van de gezamenlijke periode bij Arsenal en trekt blijkbaar nog regelmatig samen op. Het is voor Flamini nu zaak om zichzelf op wat extra speelminuten te trakteren. De Fransman kwam dit seizoen nog niet verder dan 65 minuten bij Palace.

Guess who's this year's Santa...😜!! Merry Christmas to you all 🎅🎄 #christmas #familytime

Een foto die is geplaatst door Mathieu Flamini (@mathieuflamini) op

• Dat Cristiano Ronaldo niet vies is van een selfie, was al wel duidelijk. De Portugees verbeterde in november het wereldrecord selfies maken en deinst sowieso zelden terug voor een kiekje. Het is voor de Portugese ijdeltuit lastig om iemand te vinden die niet wegvalt bij zijn perfect gestijlde coupe, maar daar heeft hij nu eindelijk iets op gevonden.

Merry Christmas world ❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

'In China spreekt men over bedragen van 35 tot 50 miljoen netto per seizoen. Ik denk dat iedereen met gezond verstand zo'n aanbod zou overwegen.'
• Patrick De Koster, zaakwaarnemer van Kevin De Bruyne, snapt dat spelers als Oscar zwichten voor het grote geld uit China. De 25-jarige Braziliaan verkast naar Shanghai SIPG, waar hij liefst 470 duizend euro per week gaat verdienen. 'Als ik de manager was van Oscar weet ik niet of ik het hem had aangeraden. Je loopt sowieso het risico om in de vergetelheid te belanden. Maar aan de andere kant, als je na vier jaar in de vergetelheid belandt met een bedrag van 160 miljoen op je rekening, is dat misschien ook niet zo erg.' (Sporza)

'Ajax, Feyenoord, PSV en AZ waren allemaal niet zeker over mij.'
• Toen Virgil van Dijk in 2013 naar Celtic vertrok, zagen de Nederlandse topclubs zijn komst niet zitten. Daar zullen ze inmiddels spijt van hebben, want inmiddels is de 25-jarige verdediger van Southampton naar verluidt 70 miljoen euro waard. Liverpool, Manchester City, Manchester United en Paris Saint-Germain zijn volgens verschillende media geïnteresseerd. (The Times)

• Zowel op persoonlijk al sportief gebied is 2016 een topjaar voor Nicolai Jørgensen. De spits van winterkampioen Feyenoord is halverwege het seizoen topscorer van de Eredivisie en nu gaat hij ook nog eens trouwen. Trots laat de Deen weten dat zijn vriendin Theresa Kofoed het jawoord heeft gegeven.

She said Yes 🎉🎉💍🙌 proud to call you my future wife, love you forever baby💖 #engaged #fiance #summerwedding @theresakofoed

Een foto die is geplaatst door Jørgensen #9 (@nicolaijorgensen9) op

'Wie de beste voetballer van het seizoen tot nu toe in de Eredivisie is? Zonder enige twijfel is dat Davy Klaassen.'
• Henk Spaan is fan van Davy Klaassen, die volgens hem 'het loopvermogen van Johan Neeskens, het inzicht van Willem van Hanegem en het leiderschap van Johan Cruijff' heeft. Spaan denkt daarom dat Klaassen aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is. (het Parool)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.