Van Dijk rekent niet op transfer

Reacties

Virgil van Dijk (24) verwacht dat hij in ieder geval het seizoen afmaakt bij zijn Schotse werkgever Celtic. Er is interesse uit Engeland voor de voormalige verdediger van FC Groningen.

Van Dijk rekent niet op transfer

Van Dijk rekent niet op transfer. 'Er is interesse, van meerdere clubs, maar Celtic heeft het standpunt ingenomen dat ze me niet willen verkopen', sprak de Nederlandse centrumverdediger vanmiddag na de 1-0 nederlaag van de Schotse topclub tegen PSV in Maspalomas.

'Natuurlijk sta ik open voor een volgende stap in mijn loopbaan, maar ik besef heel goed dat ik bij een geweldige club speel. Ook hier kan ik nog steeds leren. Zoals het er nu uitziet, blijf ik bij Celtic, maar iedereen weet dat er zomaar ineens iets kan veranderen', aldus Van Dijk.

De boomlange verdediger staat onder meer in de belangstelling van Sunderland uit de Engelse Premier League. Ook bondscoach Guus Hiddink en zijn staf volgen hem nauwlettend. 'De laatste keer zat ik bij de voorselectie’, vervolgt Van Dijk. ‘Dat is een stap in de juiste richting. Ik krijg vanuit Zeist feedback over mijn spel. Ik vind dat heel prettig en probeer er ook echt wat mee te doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.