Van der Werff: 'Duel van volgende week zal wel apart zijn'

Reacties

Het gevoel was goed en dus tekende Maikel van der Werff al snel een vierjarig contract bij Vitesse. De 25-jarige verdediger komt transfervrij over van PEC Zwolle, volgende week zaterdag de tegenstander van de Arnhemmers.

Van der Werff: 'Duel van volgende week zal wel apart zijn'

'Ik maak het seizoen gewoon af bij PEC Zwolle, maar de wedstrijd van volgende week zaterdag zal wel even apart zijn, ja. Dan nog in het blauw-witte shirt, dus ik zal er alles aan doen om Vitesse te verslaan', aldus Van der Werff op de clubwebsite van Vitesse.

Van der Werff maakte in januari 2013 de overstap van FC Volendam naar de Zwollenaren. De verdediger was in het bezit van een aflopend contract en hoefde niet lang na te denken over zijn volgende stap.

'Vitesse voelde goed en toonde al snel interesse, waardoor we snel konden onderhandelen. De club speelt net als Zwolle aanvallend voetbal. Ik voetbal graag mee vanuit achteruit en ik denk ook dat dat de voornaamste reden is geweest dat Vitesse mij wilde halen', aldus Van der Werff.

Maar voorlopig ligt de focus op PEC Zwolle, de club waarmee hij de laatste jaren zeer succesvol was. 'Het was fantastisch, vooral de KNVB bekerfinale tegen Ajax (5-1 zege PEC Zwolle, red.). Die vergeet je niet meer. Maar ook het winnen van de Johan Cruijff Schaal en de Europese wedstrijden dit seizoen met Zwolle zijn mooie herinneringen', zegt Van der Werff tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.