'Van der Vaart staat open voor Manchester United'

Met de komst van enkele spelers dreigt de rol van Rafael van der Vaart bij Real Madrid uitgespeeld te raken. De middenvelder lonkt naar Manchester United.

'Van der Vaart staat open voor Manchester United'

Enkele Spaanse kranten, waaronder het doorgaans goed geïnformeerde Marca, bericht dat De Koninklijke overweegt om de Nederlander in de verkoop te doen. Met het aantrekken van Mesut Özil en Sergio Canales haalden de Madrilenen twee nieuwe concurrenten voor Van der Vaart binnen.

'Als José Mourinho mij vertelt dat ik weinig aan spelen ga toekomen, zie ik mijn toekomst in Engeland', aldus Van der Vaart in The Express. 'Ik kan dan echt niet voor een andere Spaanse club uitkomen.'

De middenvelder heeft een voorkeur voor Manchester United. 'Eigenlijk bevindt zich maar een club op hetzelfde niveau als Real Madrid en dat is Manchester United. Zij spelen altijd om de prijzen en dat is belangrijk in deze fase van mijn carrière.'

Overigens heeft de Nederlander in Madrid nog een contract tot de zomer van 2013. 'Maar als de huidige situatie in Madrid blijft zoals die nu is, wordt het lastig om niet in te gaan op een mogelijk bod', aldus Van der Vaart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen