Van der Vaart moet zich tot maart bewijzen bij HSV

Reacties

Van Hamburger SV hoeft Rafel van der Vaart voorlopig geen uitsluitsel te verwachten over zijn toekomst. De Oranje-international heeft tot en met maart de gelegenheid te bewijzen dat hij een nieuw contract verdient.

Van der Vaart moet zich tot maart bewijzen bij HSV

'Geen enkele speler in onze selectie is al afgeschreven', vertelt Peter Knäbel in MOPO over de vijf spelers met aflopende contracten. De technisch directeur heeft in de winterstop al gesproken met Van der Vaart, Heiko Westermann, Marcell Jansen, Slobodan Rajkovic en Gojko Kacar.

Het vijftal moet geduld hebben. De HSV-leiding neemt in maart een beslissing. 'Op dit moment gaat het alleen om dagelijkse zaken. De toekomstplanning gaan we in maart bekijken in de interlandperiode', aldus Knäbel. 'Wat ze tot dat moment laten zien, is bepalend voor de toekomst.'

Zes duels heeft Van der Vaart tot die tijd om zich te bewijzen. Mocht de conclusie positief zijn, dan nog moet de Oranje-international rekenen op een lager salaris. 'Je kan spelers geen verwijt maken over hun huidige contracten. Maar we moeten beslissen welke waarde ze hebben in de toekomst', aldus Knäbel enigszins cryptisch.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.