Van der Vaart hekelt zaakwaarnemer Calhanoglu

Reacties

De transferperikelen rond Hakan Calhanoglu overheersen de voorbereiding van Hamburger SV in de jacht op handhaving. Rafael van der Vaart stoort zich aan de zaakwaarnemer.

Van der Vaart hekelt zaakwaarnemer Calhanoglu

Calhanoglu (20) heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Bayer Leverkusen, zo maakte zijn agent Bektas Demirtas bekend. 'Als hij binnen Duitsland een transfer maakt, dan heeft die club de beste papieren.'

'Het is een club die Europees speelt, hem graag willen hebben en ook bereid is de daarvoor noodzakelijke prijs te betalen', aldus Demirtas tegen het dagblad MOPO. Naar verluidt gaat het om een afkoopsom van twaalf miljoen euro.

Hoewel Calhanoglu ondanks een contract tot medio 2018 sowieso weg wil, heeft HSV het laatste woord. 'De droom van een speler is altijd om zo hoog mogelijk te spelen en misschien de hymne van de Champions League te horen. Maar HSV beslist. Als hij moet blijven, dan moeten wij dat accepteren', zei Demirtas.

De opmerkingen komen voor Van der Vaart op een zeer ongewenst moment, zo kort voor het beslissende tweeluik tegen SpVgg Greuther Fürth om een plaats in de Bundesliga. 'Als je zoiets twee dagen voor zo'n belangrijke wedstrijd bekend maakt, ben je een zeer slechte zaakwaarnemer', aldus de Oranje-international.

Calhanoglu probeerde via Twitter de aandacht te verleggen. De middenvelder zei dat er voor hem slechts één ding telt; het tweeluik tegen Fürth en de handhaving. 'Ik zal alles geven in de twee belangrijkste wedstrijden van de clubhistorie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.