Van der Vaart feliciteert Boskamp met 'dik verdiende' titel voor Feyenoord

Reacties

Rafael van der Vaart heeft zich dinsdagavond van zijn sportieve kant laten zien. De oud-Ajacied bezocht de RTL-studio om oer-Feyenoorder Jan Boskamp te feliciteren met de landstitel.

Van der Vaart feliciteert Boskamp met 'dik verdiende' titel voor Feyenoord
© RTL
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Lang weigerde Van der Vaart zich neer te leggen bij een landstitel voor Feyenoord. De oud-international bleef benadrukken dat Ajax individueel toch echt betere spelers had. In de ploeg van de Rotterdammers zaten volgens hem geen echte topspelers, het was vooral een goed team. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nu kon Van der Vaart er echter niet meer omheen. De voormalige spelmaker zat dinsdagavond in de studio bij Ziggo Sport om de halve finale van de Champions League tussen Internazionale en AC Milan te analyseren en maakte van de gelegenheid gebruik om Boskamp bij de collega's van RTL te feliciteren.

Van der Vaart gaf bij Ziggo Sport toe dat zelfs hij als Ajacied maandag heeft genoten van de huldiging op de Coolsingel. 'Dat is toch geweldig hoeveel mensen van zo'n club houden? En het was ook een dik verdiende titel met een heel goed team en een geweldige trainer. Dat is absoluut een felicitatie waard.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.