Van den Ham sluit zelfs langer verblijf bij Dordrecht niet uit

Reacties

Harry van den Ham kijkt raar op van het nieuws dat hij zou hebben aangegeven aan het eind van het seizoen te stoppen bij FC Dordrecht. Volgens de trainer zijn afspraken hierover al twee jaar geleden gemaakt.

Van den Ham sluit zelfs langer verblijf bij Dordrecht niet uit

Gérard de Nooijer, die binnenkort zijn trainersdiploma hoopt te halen, wordt al jaren genoemd als toekomstige hoofdtrainer aan de Krommedijk. En hoogstwaarschijnlijk vindt de wisseling van de wacht komende zomer plaats. Behalve als het Dordrecht lukt terug te keren in de Eredivisie - de ervaren Van den Ham blijft dan een extra jaar aan als hoofdtrainer - of De Nooijer zijn papieren niet op tijd haalt. 'Dan is de kans aanwezig dat ik blijf', zegt hij tegen Voetbal International.

Mocht De Nooijer volgend seizoen de nieuwe eindverantwoordelijke worden, dan gaat de 61-jarige Van den Ham op zoek naar een nieuwe club. In het verleden werkte hij onder meer als hoofdcoach bij Telstar en FC Oss en als assistent bij RKC Waalwijk en FC Utrecht.

Met Dordrecht hoopt Van den Ham het seizoen te beëindigen met minimaal een ticket voor de play-offs op zak. Vanaf de huidige elfde plaats heeft de club daar ook zeker nog uitzicht op. Vrijdag wordt de Jupiler League hervat met een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Everon Pisas en Shayron Curiel zijn daar in elk geval niet bij. 'Een disciplinaire straf', wil Van den Ham daar niet te veel woorden aan vuilmaken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.