Van den Ham keert terug als hoofdtrainer van Dordrecht

Harry van den Ham is vanaf volgend seizoen weer hoofdtrainer van FC Dordrecht. De 58-jarige oefenmeester tekende een contract voor één jaar aan de Krommedijk.

Van den Ham keert terug als hoofdtrainer van Dordrecht

Eerder dit seizoen was Van den Ham al de eindverantwoordelijke bij de club uit de Jupiler League. Destijds nam hij enkele maanden de honneurs waar voor de zieke en inmiddels overleden Theo Bos.

Tijdens de winterstop besloot Van den Ham zijn functie per direct neer te leggen omdat hij zijn werkzaamheden bij Dordrecht niet langer kon combineren met het runnen van zijn eigen bedrijf. Zijn opvolger Gert Kruys was snel vertrokken, waardoor de club assistent Virgil Breetveld het seizoen af liet maken.

FC Dordrecht begon het seizoen sterk, maar is inmiddels behoorlijk gezakt op de ranglijst. De Schapenkoppen bezetten momenteel de negende plaats in de competitie met 39 punten 28 wedstrijden en maken nog wel kans op deelname aan de play-offs.

Afgelopen vrijdag maakte FC Dordrecht bekend dat Gérard de Nooijer assistent-trainer wordt bij Dordrecht. De club is met de huidige interim-coach Breetveld nog in gesprek.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen