Van den Brom: 'Uitfluiten natuurlijk niet leuk'

Reacties

Ondank de zege op Bergen was John van den Brom het mikpunt van het morrende Anderlecht-publiek. De Nederlandse trainer maakt zich er niet druk over.

Van den Brom: 'Uitfluiten natuurlijk niet leuk'

De Brusselse aanhang was allerminst tevreden met het optreden van hun ploeg tegen hekkensluiter Bergen, dat uiteindelijk met een 2-0 nederlaag naar huis werd gestuurd. Die onvrede kwam tot uitdrukking in gefluit en boegeroep.

'Het is natuurlijk niet leuk', zei Van den Brom, die ook werd uitgefloten in het Constant Vandenstock Stadion. 'Maar ik houd me bezig met de ploeg en niet met het publiek. Dat gefluit heeft natuurlijk wel een effect op het spel van mijn team, vooral op dat van mijn jonge spelers die dat misschien niet gewend zijn.'

Na twee keer onverwacht puntenverlies tegen Lierse SK en KV Kortrijk was de zege welkom voor Anderlecht. 'Winnen blijft het allerbelangrijkste. Op die manier kunnen we op lange termijn vertrouwen krijgen voor de play-offs en wordt het ook makkelijker voor de spelers om hun niveau op te krikken', aldus Van den Brom.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.