Van den Brom: 'Hij geeft het toe, maar je hebt er niets aan'

Reacties

AZ-trainer John van den Brom kan niet geloven dat er zulke grote arbitrale fouten worden gemaakt in de Eredivisie. Voor de excuses van Bas Nijhuis koopt hij niets.

Van den Brom: 'Hij geeft het toe, maar je hebt er niets aan'

'Je maakt gewoon een fantastische goal', doelt hij op de 2-0 van Robert Mühren, die vanwege vermeend buitenspel van Guus Hupperts werd afgekeurd. 'En achteraf krijg je de bevestiging van wat je ook in de wedstrijd ziet. Hij geeft het toe, maar je hebt er niets aan. Ongelofelijk dat dit op dit niveau gebeurt', briest hij voor de camera van FOX Sports.

'Als ik de beelden terugzie, is het inderdaad geen buitenspel. Ik ga hier honderd procent op mijn assistent af', haalt Nijhuis het betreffende moment terug. 'Wij vinden het heel vervelend dat dit gebeurd is', excuseert hij zich ook namens zijn assistent, die hem later wel op de penalty zou attenderen waaruit Jeffrey Gouweleeuw de eindstand tegen FC Utrecht op 2-2 bepaalde.

'Dit is onkunde', moppert Van den Brom verder. 'En morgen is dit gevoel alleen nog maar erger. Een gewonnen wedstrijd die je niet krijgt, de hele kerstperiode en vakantie neem je dit mee.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.