Van den Brom blije coach: 'Zijn nu overal dubbel bezet'

Met de komst van Samuel Armenteros en Demy de Zeeuw heeft Anderlecht zijn selectie op peil. De Brusselse club kan nu volgens trainer John van den Brom 'vol voor de titel gaan'.

Van den Brom blije coach: 'Zijn nu overal dubbel bezet'

Koploper Anderlecht mag zich gelukkig prijzen met de activiteiten op de transfermarkt. 'In principe moeten we nog sterker zijn dan voor Nieuwjaar, want we hebben iedereen gehouden én we hebben versterking gehaald', zegt Van den Brom tegen Sporza.

De trainer verwelkomde middenvelder Demy de Zeeuw (Spartak Moskou) en aanvaller Samuel Armenteros (Heracles Almelo). Bovendien is de Argentijn Lucas Biglia (nog) niet vertrokken uit Brussel. Van den Brom ziet de uitgebreide selectie niet als een probleem.

'Hoe meer concurrentie, hoe beter. Je hebt nooit genoeg goeie spelers. We zijn nu overal dubbel bezet. Met de nieuwe jongens erbij kunnen we vol voor de titel gaan. Ik ben ook blij dat Biglia gebleven is.'

Van den Brom kan mogelijk nog een nieuw gezicht verwelkomen. 'We hebben enkel nog een jonge Hondurese speler op het oog', verwijst manager Herman Van Holsbeeck naar Andy Najar van het Amerikaanse DC United. 'En enkele jongens die weinig aan bod komen, willen we graag elders stallen.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen