Van de Looi beslist pas donderdag over Chery en Lindgren

Reacties

FC Groningen zal het donderdag in het uitduel met Heracles Almelo mogelijk moeten doen zonder Tjaronn Chery. Hij is niet de enige bij de noorderlingen die met fysieke ongemakken kampt.

Van de Looi beslist pas donderdag over Chery en Lindgren

'Tjaronn Chery is ziek geweest en miste daardoor de training van dinsdag, maar heeft vandaag weer meegedaan. Ook Rasmus Lindgren is ziek. Hij was al  langer grieperig en er vandaag niet bij. We zullen met beide spelers kijken hoe ze er op de wedstrijddag voor staan', aldus trainer Erwin van de Looi op de clubwebsite over de twee vraagtekens. Mocht Lindgren afhaken, dan zal jongeling Juninho Bacuna voor het eerst in de wedstrijdselectie worden opgenomen.

Chery was de voorbije weken uitblinker bij Groningen en staat inmiddels op zeven goals en drie assists. Door zijn goede spel verscheen hij ook bij Feyenoord op de radar, als eventuele vervanger van Tonny Vilhena. De Feyenoorder vertrok uiteindelijk niet.

Danny Hoesen is wel weer fit. Hij miste het duel van dit weekend tegen Go Ahead Eagles (2-0 zege) vanwege een bovenbeenblessure. Tom Hiariej, Lorenzo Burnet, Nick Bakker en Hilal Ben Moussa zijn nog wel afwezig bij Groningen.

Van de Looi verwacht een lastig duel met de nummer zestien. 'Het water stijgt ze zo langzamerhand tot aan de lippen en er moet daar nu iets gebeuren. De hele club staat wat onder druk. Heracles speelt de laatste wedstrijden met twee spitsen en er zijn bij hen twee spelers disciplinair geschorst. Met de spelers die nu beschikbaar zijn, kunnen ze zowel 4-4-2 als 4-3-3 spelen. We zijn op beide scenario’s voorbereid.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.