Van de Looi begrijpt interesse in uitblinker Chery

Reacties

Trainer Erwin van de Looi van FC Groningen had na de 3-2 winst op SC Cambuur vooral lovende woorden over voor Tjaronn Chery. De spelmaker staat in de belangstelling van diverse andere clubs.

Van de Looi begrijpt interesse in uitblinker Chery

Door een late goal van Nick van der Velden hielden de Groningers zondag de drie punten in eigen huis. De openingsgoal werd al in de eerste minuut gemaakt door Chery met een schitterend afstandschot. 'Die eerste goal was heel erg mooi, al was ik ook blij met het doelpunt van Simon Tibbling (de 2-2, red.)', zei Van de Looi na de wedstrijd tegenover FOX Sports.

De maker van die eerste treffer kon op de coplimenten van zijn oefenmeester rekenen. 'Tjaronn heeft zich in de twee jaar bij ons geweldig ontwikkeld', loofde Van de Looi. 'Hij kwam een beetje als momentenvoetballer over van ADO Den Haag, maar is nu gewoon een dragende middenvelder. Een heel belangrijke jongen met een steeds hoger rendement.'

En dat valt op, weet ook de trainer. 'De interesse in hem moet nog concreet worden, maar ik snap wel dat heel veel clubs hem heel erg interessant vinden.' Overigens kwam zondag ook naar buiten dat Groningen zelf Roland Alberg van ADO in de gaten houdt als mogelijke vervanger voor Chery.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.