Van cultclubs tot Traditionsvereins: beleef Duits zomervoetbal

ADVERTORIAL – Kun jij niet wachten tot het nieuwe seizoen begint? VI Travel biedt jou de kans om het seizoen te beginnen met een prachtige trip. Eind juli naar Düsseldorf of begin augustus naar Berlijn? Bekijk de mogelijkheden!

Van cultclubs tot Traditionsvereins: beleef Duits zomervoetbal
© Pro Shots

De Tweede Bundesliga is komend seizoen erg sterk bezet. Schalke 04 en Hertha BSC zijn naar het tweede niveau gedegradeerd. De gevallen grootmachten gaan daar met onder meer Hamburger SV, 1. FC Sankt Pauli en Fortuna Düsseldorf strijden om promotie naar het hoogste niveau. Sfeervolle decors zijn gegarandeerd.

Schalke staat bekend om zijn trouwe aanhang, die ook achter de club bleef staan toen het team in het seizoen 2021/22 al moest bikkelen op het tweede niveau. En wat te denken van Sankt Pauli, de club met meer dan vierhonderd geregistreerde supportersverenigingen, de club van het iconische stadion Millerntor, waar je als toeschouwer terug in de tijd gaat, in de meest positieve zin. De club uit Hamburg en zijn supporters hebben op zijn zachtst gezegd een hekel aan commercie.

Met VI Travel kun jij samen met jouw partner, vrienden, familie en/of de Duitse voetbalsfeer ervaren. Vergis je niet in de grootsheid van de Tweede Bundesliga. Vroeg in het seizoen zijn er al een aantal fraaie mogelijkheden:

Fortuna Düsseldorf – Hertha BSC
Zaterdag 29 juli
Aftrap: 20:30
Vanaf €149,- p.p. (wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt)

Hertha BSC – SV Wehen Wiesbaden
Vrijdag 4 augustus
Aftrap: 18:30
Vanaf €119,- p.p. (wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt)

Fortuna Düsseldorf – Paderborn
Zaterdag 19 augustus
Aftrap: 13:00
Vanaf €149,- p.p. (wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt)

Hertha BSC – Greuther Fürth
Zaterdag 26 augustus
Aftrap: 13:00
Vanaf €189,- p.p. (wedstrijdkaart, twee overnachtingen en ontbijt)

Wil jij graag Sankt Pauli of Schalke 04 bezoeken? Vraag een offerte aan en VI Travel gaat op zoek naar de scherpste prijs.

Boek vroeg en je bent voordeliger uit

VI Travel zit kort op de bal en kan daarom de voetbaltrips tegen scherpe prijzen aanbieden. Een belangrijke tip voor jou als voetballiefhebber: zorg dat je op tijd boekt! Hiermee ben jij namelijk verzekerd van de meest lage prijzen, die meestal oplopen naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

Prik dus snel een datum waarop jij en je vrienden, partner, familie en/of teamgenoten een tripje willen maken en bij VI Travel kies je vervolgens de mooiste wedstrijden uit!

Bekijk hier het volledige aanbod van VI Travel!

Bekijk hier al onze video's