Van Bronckhorst vertrouwt op De Kuip tegen Heracles

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt dat de ambiance in De Kuip zijn ploeg zondag kan helpen in het mogelijke kampioensduel met Heracles Almelo. Het Legioen moet voor dat extra zetje dat ontbrak in Kralingen gaan zorgen.

Van Bronckhorst vertrouwt op De Kuip tegen Heracles

Als Feyenoord wint verzekert de ploeg zich zondag in eigen huis van de titel. Alleen bij een misstap van de Rotterdammers kan Ajax nog kampioen worden, al moet er dan wel gewonnen worden in Tilburg.

'Het is mooi om te zien dat de sfeer er goed in zit', vertelde Van Bronckhorst aan FOX Sports over de sfeer in De Kuip. 'Dit geeft vertrouwen', aldus de Feyenoord-coach die in de aanloop naar het duel met Heracles wel wat dingen anders deed dan normaal. 'We hebben deze week veel rust opgezocht. Daarom hebben we ook besloten getraind, zodat we ons konden focussen op de wedstrijd. We zijn de drukte vandaag bij het stadion ook voor geweest door wat eerder te gaan.'

Feyenoord had vorige week al kampioen kunnen worden, maar ging op bezoek bij Excelsior met 3-0 onderuit. 'Tegen Excelsior waren we niet onszelf op het veld. Dat moet vandaag anders en dat zal ook anders zijn. Vorige week deden we door de spanning en de druk dingen die we niet moeten doen. Maar vandaag zal dat heel anders zijn, in ons stadion en op onze grasmat', vertelde Van Bronckhorst hoopvol.

De Feyenoord-coach gaf Dirk Kuijt een basisplek. 'Hij speelt kort achter Jørgensen. We hebben geen geheimen vandaag. Dit stadion geeft zo ontzettend veel energie…'

'Mooi dat Kuijt als basisspeler zijn droom kan verwezenlijken'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.