Feyenoord met Kuijt en Nieuwkoop in allesbeslissend duel

Reacties

Dirk Kuijt vervangt zondagmiddag de geschorste Tonny Vilhena tijdens de mogelijke kampioenswedstrijd van Feyenoord in De Kuip tegen Heracles Almelo.

Feyenoord met Kuijt en Nieuwkoop in allesbeslissend duel

Verder start Bart Nieuwkoop als rechtsback in plaats van de gepasseerde Rick Karsdorp. Voor de rest handhaaft Giovanni van Bronckhorst het team dat vorige week met liefst 3-0 klop kreeg bij Excelsior en daarmee het eerste matchpoint op de landstitel onbenut liet.

Kuijt vormt op het middenveld een trio met Karim El Ahmadi en Jens Toornstra. De 36-jarige aanvoerder kan overigens een mijlpaal bereiken in De Kuip, aangezien hij tot nu toe 99 Eredivisie-goals maakte voor Feyenoord. Bij Heracles Almelo lost Mark-Jan Fledderus de geblesseerde Robin Gosens af.

De aftrap van het duel tussen Feyenoord en Heracles Almelo is om 14.30 uur. Als arbiter in De Kuip fungeert Dennis Higler. In de kantlijn van de titelstrijd is het treffen ook een duel tussen de nummer één en gedeelde nummer twee op de topscorerlijst: Nicolai Jørgensen (21 doelpunten) versus Samuel Armenteros (negentien treffers).

'Hier verwacht iedereen dat Feyenoord er overheen loopt'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.