Van Bronckhorst verbaast met complimenten na nederlaag

Reacties

Feyenoord speelde op bezoek bij Go Ahead Eagles (1-0) een draak van een wedstrijd, maar trainer Giovanni van Bronckhorst gaf zijn spelers na afloop een pluim.

Van Bronckhorst verbaast met complimenten na nederlaag

'Ik heb het team een compliment gemaakt, omdat ik vind dat we deze week als team beleefd hebben. Ik ben er trots op dat we bij elkaar gebleven zijn. Als trainer is het mooi om te zien dat je een hechte ploeg hebt. Dit was een totale offday, maar ik ben niet boos geworden. Een compliment voor de manier waarop we deze week beleefd hebben', aldus Van Bronckhorst, niet alleen refererend aan de wedstrijden tegen Go Ahead en Zorya Luhansk (1-1), maar ook het overlijden van de moeder van Tonny Vilhena.

'We zaten totaal niet in de wedstrijd, vanaf de eerste minuut. Ik had er vooraf wel een goed gevoel bij, maar het is niet goed gelopen. Niemand haalde zijn niveau, misschien alleen Eric Botteghin. De wil was er wel, maar het lukte gewoon niet', vervolgt de trainer tegen FOX Sports.

Van Bronckhorst blikte ook nog terug op de afgekeurde goal van Jan-Arie van der Heijden. 'Vanaf mijn plek zag ik geen hands. De grensrechter vlagde ook niet. De scheidsrechter (Bas Nijhuis, red.) maakte de keuze, maar na afloop zei hij dat het geen hands was.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.