Van Bronckhorst passeert Van der Heijden tegen PSV

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst start met Miquel Nelom in de basisformatie in de topper tegen PSV. Terence Kongolo begint in het centrum van de defensie, waardoor Jan-Arie van der Heijden op de bank plaatsneemt.

Van Bronckhorst passeert Van der Heijden tegen PSV

Simon Gustafson mag daarnaast weer starten. De middenvelder werd begin december vervroegd op vakantie gestuurd nadat hij op basis van tv-beelden voor vier duels werd geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Daardoor miste hij de competitiewedstrijden tegen FC Groningen en NEC en het bekerduel met Willem II.

De twintigjarige Zweed keert tegen de Eindhovenaren terug in de basisformatie van Van Bronckhorst en daarmee vervangt hij Karim El Ahmadi, die vanaf de tribune moet toekijken omdat hij in de slotfase van het duel met NEC (3-1 nederlaag) tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen opliep. Daardoor bestaat het middenveld van Feyenoord zondagmiddag uit Gustafson, Tonny Vilhena en Marko Vejinovic.

Anass Achahbar is weer bij de wedstrijdselectie gehaald. De spits die bij de laatste editie van Feyenoord-PSV nog de grote man was en de Rotterdammers met twee goals de 2-1 zege bezorgde, neemt bij het duel tussen de nummer twee PSV (38 punten) en naaste achtervolger Feyenoord (36 punten) plaats op de bank. Hij vervangt de disciplinair gestrafte Colin Kazim-Richards.

Opstelling Feyenoord:
Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Vejinovic, Gustafson, Vilhena; Kuijt, Kramer, Elia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.