Van Bronckhorst onder indruk van PSV: 'Ervaren ploeg'

Reacties

Giovanni van Bronckhorst is erg benieuwd naar de manier waarop Feyenoord zich zondag presenteert tegen PSV. De trainer van de Rotterdammers is erg onder de indruk van de bezoekers uit Eindhoven.

Van Bronckhorst onder indruk van PSV: 'Ervaren ploeg'

Feyenoord speelt zondag om 14.30 uur in eigen huis tegen PSV en Van Bronckhorst verwacht een moeilijke wedstrijd. Vlak voor de winterstop ging de huidige nummer drie van de Eredivisie met 3-1 onderuit op bezoek bij NEC, waardoor de wedstrijd tegen PSV alleen maar belangrijker geworden is.

'Het verlies in Nijmegen was een teleurstelling, maar die pijn is nu weg', vertelt Van Bronckhorst op de clubsite van Feyenoord. 'We kijken vooruit en zetten vanaf zondag de achtervolging in. Voor ons een heel belangrijke wedstrijd, waarin we de draad weer willen oppakken.'

PSV heeft dit seizoen, met name door de tweede ronde van de Champions League te bereiken, veel indruk gemaakt op Van Bronckhorst. 'Een heel knappe prestatie. Het is lang geleden dat een Nederlandse club overwinterde in de Champions League. Spelen op topniveau, daar wordt elk team sterker van. Mede dankzij de Europese duels heeft PSV een team staan met veel ervaring. We zullen zondag top moeten zijn om te winnen.'

Feyenoord won de afgelopen vijf jaar op rij in eigen huis van PSV en won dit seizoen tien van de elf thuiswedstrijden, inclusief de bekerduels, in de eigen Kuip. 'Die reeks willen we natuurlijk graag voortzetten', aldus Van Bronckhorst. Feyenoord moet het tegen PSV doen zonder Eric Botteghin (geblesseerd), Colin Kazim-Richards (disciplinair geschorst) en Karim El Ahmadi (geschorst).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.